Grondgebondenconcept

Vier standaard lijnen

Het PCS-concept bestaat uit vier standaard lijnen. Iedere lijn sluit in basis aan bij de wensen van een specifieke doelgroep. Voor de uitstraling van de gekozen lijn, is er keuze uit diverse concepten; PCS basis, Flex of Maatwerk. Ook wordt het energieconcept gekozen. Zo is zelfs een 0-op-de-meter concept mogelijk!

Starterline

De StarterLine is speciaal ontwikkeld voor doelgroepen die het lastig hebben op de huidige woningmarkt, zoals starters, kleine gezinnen en mensen met lagere inkomens. De StandardLine is een rijwoningconcept van betaalbare eengezinswoningen met een hoogwaardige woonkwaliteit.

Starterline

StandardLine

De StandardLine is een rijwoningenconcept van eengezinswoningen met een hoogwaardige woonkwaliteit. De woningen zijn uit te voeren in allerlei typen, soorten en stijlen. Zo is er alle vrijheid in de gevelarchitectuur, grootte en indeling en is er keuze uit mooie opties, zoals een dakkapel of uitbouw. Kortom, een woonconcept met een eigen gezicht.

StandardLine

TwinLine

De TwinLine is een twee-onder-1-kap-concept waarmee uiteenlopende woningen gebouwd kunnen worden. Dit zijn ruime woningen uit te voeren in verschillende beuk- en dieptematen, indelingen en te verruimen met erkers , een garage of uitbouw. TwinLine is daardoor geschikt voor uiteenlopende doelgroepen.

TwinLine

SeniorLine

Door de vergrijzing neemt de vraag naar levensloopbestendige woningen toe. Vooral 65+-ers zijn op zoek naar een woning waar ze ook wanneer zij in de toekomst minder mobiel worden of zorg nodig hebben prettig kunnen blijven wonen. De SeniorLine biedt hiervoor de ideale basis. Deze tweelaagse woning is hier onder andere door de ruime indeling en slaapkamer op de begane grond al volledig op toegerust.

SeniorLine