Appartementenconcept

Vier standaard lijnen

Het appartementencomplex van nu is meer dan een gebouw, het is een community. Een fijne ruimte om te leven en werken, met passende ruimtes en faciliteiten om samen te delen. Dankzij een functionele indeling met veel opties en extra’s wordt uniek wonen betaalbaar.

Het concept is ontwikkeld met oog op de huidige én toekomstige woonwensen. Een andere belangrijke pijler bij de ontwikkeling is de toekomstbestendigheid. Door bouwkundige flexibiliteit, een gedegen energieconcept en duurzame architectuurkeuzes que uitstraling en onderhoud biedt High Lines een waardevaste investering.

Skyline

Van studentenstudio’s tot ruime gezinsappartementen Galerij ‘SkyLine’ biedt veel flexibiliteit que gebouwvorm- en indeling. Hierdoor is deze lijn voor veel locaties pasklaar te maken. Doordat de basisbreedte en diepte van de appartementenmodules trapsgewijs kan worden vergroot of verkleind is er de mogelijkheid voor het creëren van appartementen voor uiteenlopende doelgroepen.

Skyline

CityLine

Door de ruime opzet van de appartementen , de inpandige portiektoegang en de mogelijkheid tot een overdekte parkeerlaag biedt CityLine betaalbare luxe. De gebouwhoogte, gevelarchitectuur en indeling zijn naar eigen keuze te bepalen. De 2-zijdige oriëntatie maakt dat deze portieklijn uitermate geschikt is voor een hoogstedelijke omgeving en langwerpige plots.

CityLine

UrbanLine

Ook deze lijn biedt betaalbare luxe door een ruime opzet, de inpandige portiektoegang en de mogelijkheid tot een overdekte parkeerlaag. Bovendien is per laag elk appartement uniek door een net iets andere indeling en het telkens anders georiënteerde balkon. En als ultieme optie heeft deze appartementenlijn penthouses op de bovenste woonlaag. Deze items maken de gebouwvorm stedenbouwkundig van alle zijden interessant.

UrbanLine

ModuLine

De ModuLine is een tijdloos en compact gebouwconcept. Bij deze zogenoemde zesspanner kunt u kiezen uit verschillende inwisselbare lagen waarmee u uw gebouw modulair opbouwt. De woonlaag is standaard uitgerust met zes appartementen. De balkons zijn qua bezonning en indeling van de appartementen ideaal te plaatsen.

ModuLine