Totaalconcept voor jouw woningbouwproject

Onze totaalaanpak - Design & Build - begint met advies over de locatie, haalbaarheid, positionering en ontwerpmogelijkheden. In co-creatie zoeken we samen naar de unieke signatuur voor jouw project.

Als je wilt, nemen we naast het bouwtraject ook bijkomende zaken voor onze rekening. Denk aan de vergunning, infrastructuur en het onderhoud. Met PCS kunnen en willen we je volledig ontzorgen.

Standaard keuzes en maatwerk
Het uitgangspunt van PCS is de ‘bodemplaat'. We werken vanuit één standaard maatvoering waarmee we eindeloos variëren. Een uitbouw, een extra verdieping of het verschalen van de woningdiepte en -breedte, met een hellend dak of platte daken. Alles kan.

Of het nu om een rijwoning, twee-onder-één-kap-woningen of appartement gaat,  de basis van het concept is opgebouwd uit zes duidelijke stappen. Je maakt keuzes in:

1. Woningtype
2. Architectuurstijl
3. Afwerking
4. Energieconcept
5. Bouwopties
6. PCS Servicepakket

Maak je project uniek
Binnen PCS heeft elk type woning verschillende opties in dieptematen en beukmaten. Hierdoor kunnen we inspelen op specifieke woonwensen van verschillende doelgroepen. Varieer uitgebreid met gevelarchitectuur, kapvorm, materiaalgebruik en woninggrootte en maak elk project uniek.

Behoefte aan meer ruimte, kwaliteit en functionaliteit in de woning? PCS biedt vele extra bouwopties. Zo kun je bij grondgebonden gebouwen kiezen voor een uitbouw van 1,20 m of openslaande tuindeuren. Bij appartementen kies je voor balkons of loggia’s. Grootschalig complex? Dan kun je hele gebouwen aan elkaar koppelen. Lees hier meer over grondgebonden woningen en appartementen.